Zelf Rouwsteun aanvragen

U kunt direct Rouwsteun aanvragen. Hier leest u op welke manieren u met onze vrijwilligers in contact kunt komen.

Direct telefonisch contact met een vrijwilliger

Heeft u graag direct persoonlijk contact met een vrijwilliger? U kunt ons altijd bellen op telefoonnummer 085-4014250. Wanneer u lid bent van de Vereniging leven met dood en graag Rouwsteun wilt ontvangen, dan zorgen wij dat u zo snel mogelijk wordt teruggebeld door een van onze Rouwsteun-vrijwilligers.

Chatten met een vrijwilliger

Wilt u liever (anoniem) met een van onze vrijwilligers chatten, dan kunt u bij Rouwchat – praten over verlies terecht. Onze chatvrijwilligers zitten voor u klaar op weekdagen tussen 18.00 en 21.00 uur en in het weekend van 16.00 tot 22.00 uur.

Mailen met een vrijwilliger

U kunt ons altijd per mail bereiken. Stuur uw e-mail naar rouwmail@vereniginglevenmetdood.nl. Een Rouwchat-vrijwilliger zal zo spoedig mogelijk uw mail beantwoorden.

Gebeld worden door een vrijwilliger

Als u al lid bent van de Vereniging leven met dood en graag direct door een Rouwsteun-vrijwilliger gebeld wilt worden, dan kunt u onderstaand formulier invullen. Ontvangt u liever eerst meer informatie over Rouwsteun, dan kunt u dat hieronder ook aangeven. Een van onze vrijwilligers neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om een belafspraak te maken.

“Ik heb me na de dood van mijn vrouw erg alleen gevoeld. Bij Rouwsteun kon ik eindelijk mijn verhaal kwijt.”

Harold (lid)